Translate

Montag, 8. Juni 2015

Verhaftungen nach 15 Jahren im Deutschen Bank: Wasser Kraftwerks Projekt mit der Italienischen Mafia in Albanien

Standard Betrugs Projekte der Weltbank, der Banken Mafia und diesmal mit der Deutschen Bank vor 15, wo erst jetzt Verhaftungen geschehen.

60 % der Medien Gruppe um den Agon Channel hat man wegen Geldwäsche (ein Deutsches Bank Projekt) beschlagnahmt: Erion Tropolini.

Der damalige Partner, Francesco Beccheti, wurde ebenso verhaftet.
Agon Channel, procura albanese chiede arresto per il patron Francesco Becchetti
Das Kalivac, Wasser Kraftwerks Projekt in Albanien Ein paar Italiener, hatten Wasser Kraft Werks Lizensen, Medien Firmen, welche jetzt beschlagnahmt wurden. Die Familie Troplini, hat ja auch schon mehrere Festnahmen und Anklagen hinter sich, war auch hier Partner. Es ist einige Jahre her, als dieses Betrugs Projekte mit der Deutschen Bank entwickelt wurde und man unter der Verbrecher Regierung des Ilir Meta, Lizensen erhielt, der ja von korrupten Internationalen, Joschka Fischer Hirnlos und Taxischein Besitzer immer dabei) entwickelt wurde. * Partner auch verschiedener Ausländer im Wasser Kraftwerk von Kalivac, was dann doch nie gebaut wurde. Der Financier von
Beccheti "Cable System" usw. Erion Tropolini wurde festgenommen.
Das Deutsche Bank Projekt mit dem Wasser Kraftwerk in Kalivaci Profi Betrüger der Weltbank sind überall mit solchen Projekten beschäftigt in den Natur Schutz Parks und organisieren die Korrumpierung der jeweiligen Adminstrationen. Eine Reportage des Agon Channel, über Cap Rodoni, wo vor 20 Jahren kaum Menschen wohnten, und noch das Militär war.
Prokuroria e Tiranës sekuestron, pas lejes së dhënë nga gjykata, 60% të aksioneve të shoqërisë “AgonSet”, shoqëritë “Energji”, “Cable System”, “400KV”, “Fuqi”, si bllokon llogari bankare të tyre në banka të ndryshme, të gjitha të administruara nga shtetasit Francesco Beccheti, Liliana Condomitti, Mauro de Renzis dhe Erjona Troplini, të cilët janë të dyshuar si të përfshirë në një skemë gjigande pastrimi parash, e cila arrin në miliona euro. Prokuroria e Tiranës, Njësia Task-Force, pas një hetimi të nisur në vitin 2014 në bazë të materialit referues nga ana e Drejtorisë së Policisë së Tiranës, ka siguruar deri më tani prova të mjaftueshme për të krijuar dyshimin e arsyeshëm se personat e mësipërm kanë konsumuar elementët e veprave penale të “Falsifikimit të dokumentave tё kryer nё bashkëpunim dhe mё shumё se njё herё” dhe “Pastrimit të produkteve të veprës penale”, të parashikuar nga nenet 186/2 dhe 287 të Kodit Penal. Në bazë të hetimeve të deritanishme të Prokurorisë Tiranë është arritur të krijohet një situatë e qartë mbi mënyrën se si ka funksionuar kjo skemë. Prokuroria e Tiranës konsideron si organizator të skemës shtetasin italian Francesco Beccheti, i cili, në bashkëpunim me nënën e tij, shtetasen Liliana Condomitti, kanë qenë të përfshirë në një marrëdhënie financiare konçensionar-kontraktor për ndërtimin e hidrocentralit të Kalivaçit në Shqipëri. Sipas hetimit, koncensionari “KEG”, i kontrolluar në shumicë aksionesh nga një kompani e Francesco Becchetit, ka kontraktuar për punime kompaninë “Energji”, e kontrolluar në mënyrë absolute nga nëna e tij, Liliana Condomitti. Nëpërmjet manovrave financiare, të shtrira në harkun kohor 2007-2013, dhe të zbuluara tashmë nga hetimi i Prokurorisë, këta dy shtetas kanë përfituar në mënyrë të paligjshme miliona euro, të cilat më pas i kanë investuar në shoqëritë “Cable System”, “400KV” dhe “Fuqi”, të administruara po prej tyre, në bashkëpunim edhe me shtetasit M.R dhe E. T. Ndërsa një pjesë të parave të përfituara nga manovrat financiare i kanë depozituar në disa banka. Po ashtu, rezulton se kompania “Energji”, për të ardhurat që ka përfituar, duhet të paguante detyrimet tatimore. Sipas kontrollit nga Dega e Tatim-Paguesve të Mëdhenj, rezulton se “Energji” duhet t’i paguante shtetit një shumë prej rreth 770 milionë lekë të reja detyrime tatimore, të cilat nuk janë paguar. Për këtë arsye, Drejtoria e Tatimeve ka urdhëruar bllokimin e llogarive bankare të “Energji” dhe pagesën e detyrimeve nga llogaritë e saj. Për të shmangur tërheqjen - See more at: http://shqiptarja.com/aktualitet/2731/pastrim-parash-sekuestro-60--te-aksioneve-te-agon-channel-297800.html#sthash.GAtpLtNJ.dpuf * Damals war in 2000 die Deutsche Bank auch identisch mit der Italienischen Mafia, tauchte zur Finanzierung von überteuerten Energie Projekten im Stile der Italienischen und Weltbank Mafia auch in Albanien erstmalig auf.

FOTOT: “Françesko i Agonit” dhe Kalivaçi, historia e një hidrocentrali fantazëm

EKSKLUZIVE DITA - Përpara hapjes së televizionit Agon CH emri i Françesko Beketit (Francesco Becchetti) shumë shqiptarëve u kujtonte tentativën e parë për...

Keine Kommentare:

Kommentar posten