Translate

Dienstag, 14. August 2012

Kosovo Polizei beschlagnahmt 120 Waffen bei privaten Feiern

Sowas gibt es nicht einmal im tiefen Afrika, oder bei den Taliban! Primitiver geht es nicht mehr, vor allem weil die Pyschopaten das auch in Touristik Gebieten an der Küste zelebrieren und es immer wieder Tode gibt. Wer dagegen etwas sagt, vor allem auch Frauen: der wird erschossen! Zum arbeiten zu inkompetent. extrem geringe Bildung, aber geballer wie kleine Kinder! Publikuar më 13.08.2012 | 19:22
Policia e Kosovës ka konfiskuar 120 armë të llojeve të ndryshme dhe 1600 municione të kalibrave të ndryshëm gjatë periudhës korrik-12 gusht, në dasma e ahengje të ndryshme. Zëdhënësi i policisë së Kosovës, Baki Kelani, gjatë një konference për media deklaroi se gjatë kësaj periudhe policia e Kosovës ka intervenuar në shumë raste ku në ahengje janë përdorur armë zjarri, e cila cilësohet edhe si vepër penale, duke thënë se janë arrestuar edhe persona gjatë intervenimeve në raste të ndryshme.
“Nga korriku deri më 12 gusht, policia e Kosovës ka intervenuar në 100 raste, të cilat kanë të bëjnë kryesisht me përdorimin e armëve në ceremoni festive dhe në ahengje.
Intervenimet policore përfshijnë gjithë territorin e Kosovës. Gjatë këtyre intervenimeve janë konfiskuar 120 armë të llojeve dhe kalibrave të ndryshme, ndërsa janë konfiskuar mbi 1600 municion të kalibrave të ndryshëm po ashtu. Policia e Kosovës në këto raste ka arrestuar 49 persona”, ka thënë ai.
Me qëllim të vetëdijesimit dhe parandalimit të rasteve të tilla, policia e Kosovës ka lansuar edhe një spot në televizione.
Die Neandtertaler müssen unbedingt bei jeder Hochzeit zeigen, das man Waffen hat.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen