Translate

Samstag, 2. November 2019

Der Präsdident des Fussball Clubs: "Partizan Belgrad" Ljubomira Markovića wurde in Belgrad hingerichtet

Verteilt wegen Mord an Brisa Tatona, Fussball Präsidenten von der Türkei quer durch den Balkan sind Verbrecher. Nun wurde Ljubomira Markovića mit 6 Kugel in Belgrad hingerichtet.

 "OD STRAHA SE KRILA IZA RAFA I LEGLA NA POD" Zaposleni u pumpi na kojoj je LIKVIDIRAN VOĐA NAVIJAČA još u šoku

Brutalno ubistvo jednog od vođa navijača Partizana, Ljubomira Markovića Kiće, prestravilo je zaposlene u obližnjim objektima. Pucnjava se dogodila u blizini benzinske pumpe, kao i balona za fudbal, a nedaleko odatle je i dvorište škole u kojem su bili đaci.
Na mestu zločina jutros su ostavljene ruže.

Foto: Goran Srdanov / RAS Srbija

U trenutku kada su odjeknuli pucnji, na benzinskoj pumpi je bila samo jedna radnica.
- Koleginica je bila prestravljena. Pucnjava ju je zatekla u magacinu, od straha se sakrila iza rafa i legla na pod - pričaju zaposleni na pumpi koje su reporteri "Novosti" zatekli.

Ljubomir Marković Kića Foto: Facebook / Privatna arhiva
Ljubomir Marković Kića

Na oko 50 metara od mesta zločina je i Osma beogradska gimnazija, u čijem dvorištu je bilo puno đaka. Telo je nađeno između škole i balona za rekreativni fudbal. Dece je bilo i u balonu, jer u toku bio trening.
Marković je, navodno, neposredno pre likvidacije, isrčao iz balona.
- Bilo je jezivo. Poznajem Kiću, nismo bili bliski, ali smo se uvek javljali jedan drugome. Strašno je što se zločin dogodio u tom trenutku dok su deca imala trening - ispričala je radnica balona.
Marković je pre ubistva bio u balonu u Ulici Grčića Milenka, gde je igrao fudbal. Ubica je, iz zasede, sasuo nekoliko metaka u njega.

Foto: Goran Srdanov / RAS Srbija
Sigurnosne kamere sa nekoliko obližnjih objekata snimile su ubicu, a policijska potraga za osumnjičenim je u toku. Više kamera snima ovo mesto, pa je sigurno da je neka zabeležila ubicu.
Ubijeni Marković javnosti je postao poznat 2009. godine, nakon što je bio osumnjičen za ubistvo Brisa Tatona. Prvo je bio osuđen na 30 godina zatvora za to delo, kazna mu je smanjena na 15 godina, ali je odležao devet. Na slobodu je izašao tokom 2017. godine. https://www.blic.rs/vesti/hronika/od-straha-se-krila-iza-rafa-i-legla-na-pod-zaposleni-u-pumpi-na-kojoj-je-likvidiran/0erwgm7

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen