Translate

Montag, 27. April 2009

Erion Veliaj, Georg Soros und Steinmeiers Lakaj in Albanien weint herumDa doch die Bau Polizei dieses monströse und illegal aufgestellte Wahl Plakat des Micky Maus Vertreter Erion Veliaj zerstört und abgerissen.

Erion Veliaj ist ausser sich, das sowas geschehen, denn er ruft ja ständig nach Gesetz und Ordnung. Am besten fängt man damit bei sich selbser an und zeigt nicht der Kamera, eine merkwürdige Schrift von jemanden ohne Stempel und Registrierungs Nr. einer Genehmigung.

Georg Soros Lakaj: Erion Veliaj weint herum, weil man sein illegales Wahlkampf Plakat abhängteURL: http://balkanweb.com/index.php?id=36929
Heqja e tabelave të G99, Veliaj: Goditje e fjalës së lirë
(Dërguar më: 27/04/09) “G99” ka reaguar pas veprimeve arbitrare të një dite më parë të policisë e cila ka hequr tabelat e kësaj lëvizjeje në autostradë. Veliaj e cilëson veprimin një goditje të fjalës së lire.”Berisha ndalon tabelat e votës pas spoteve”- tha Veliaj

TIRANE- Një ditë pas prishjes së tabelave të “G99” përgjatë superstradës Tiranë-Durrës nga Inspektoriati i Ndërtimit, ka reaguar kreu i lëvizjes “G99”. Veliaj akuzoi drejtpërdrejt kryeministrin Berisha për këtë akt duke e lidhur prishjen e tabelave me vizitën e Berishës në Kashar ditën e shtunë. Veliaj tha se Berisha nuk e ka problemin me tabelat, por me mesazhet që përcillen nga ato.

“Sot janë hequr në të gjithë Republikën e Shqipërisë të gjithë billbordet e G99. Krejt papritur ku të njëjta billborde mbanin fytyrën e Sali Berishës në zgjedhjet e kaluara. Këto billborde çmoheshin shumë nga zoti Berisha, pasi vetë me urimet më të përzemërta dhe urimet më të sinqerta për ndihmën e çmuar i ka shprehur të njëjtës kompani të këtyre billbordeve që sot i prish. Zoti Berisha nuk ka problem me këto tabela por me mesazhin që ato përcjellin. Fakti që erdhi dhe vizitoi Kasharin, pa këto tabela dhe i shkatërroi kjo tregon që ne paskemi pas të drejtë për të hequr taksën e votës. Berisha godet gjithmonë natën, pasi është fajtorë, kush godet natën është fajtorë.”- tha kreu i “G99” Veliaj.

Kreu i lëvizjes “G99” tha se e njëjta dorë që shkaktoi Gërdecin po godet edhe fjalën e lirë.
“Janë të njëjtët aktorë që bën Gërdecin, i njëjti Inspektoriat Ndërtimi, i cili nuk e vuri re se si po ndërtohej një fabrikë vdekje, por vuri re menjëherë një tabelë të “G99”, e cila kërkonte që shqiptarët të votonin falas. Zoti Berisha sado të ndryshoj qimen, por s’mund të ndryshoj dot zakonin e tij”- theksoi Veliaj.

Erjon Veliaj, tregoi për mediat edhe vendimin e Inspektoriatit të Ndërtimit, vendim i cili lejon Lëvizjen “G99” për të vendosur tabelën në një kodër në afërsi të Kasharit, ku të gjitha tabelat e tjera sipas Veliaj nuk kanë një leje të tillë. (a.r/news24/balkanweb)

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen