Translate

Dienstag, 3. April 2012

Der Null Funktions Staat: Kosovo geht im Korruption Sumpf unter

Wenn kriminelle Idioten ohne Schule Politiker, kann es Nichts werden.

Balkan corruption: Mercedes-Benz sends a message to Kosovo on corruption

Witz des Jahres: PDK Vorsitzender - "Die Thaci Regierung ist unbestechlich"

1,5 million € for new vehicles ++ KLA protests in 25 towns ++ Serbs will gather in Mitrovica ++
PRISTINA, KOSOVO sexy-blonds-and-hummer-1++ Even there are thousands of official vehicles available for 2011, the Government planned 1,5 m € to spend on new vehicles. The same amount is foreseen for 2012 and 2013  ++ the KLA War Veterans Association did all the preparation for tomor-row’s protest against the arrest of the former KLA members in twenty six different towns of Kosovo at 12.00 ++ in the northern part of Mitrovica, tomorrow [23 March] at 12.00, Serbs will gather to remember the anniversary of the NATO air strikes against Serbia ++ Kosovo institutions have finalised the last preparations to start the census on 1. April  ++ on Tuesday the international conference on protecting historic sites in Kosovo was opened in Prizren ++


Im Kosovo ist Alles normal. Der Chef der Anti Korruptions POlizei wurde verhaftet, wegen Korruption. Albanisches System, das die Polizei oft der Motor, jedes Verbrechens ist. Chef der extra geschaffenen Task-Force: Nazmi Mustafi, sitzt nun in Haft, ein Hashim Thaci Mann wieder mal. 


Kosove, shefi i antikorrupsionit në burg për korrupsion
Udhëheqësi i Task-forcës së themeluar nga kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi për luftimin e korrupsionit është arrestuar të hënën pasdite në lidhje me një hetim për akuzen e korrupsionit. Hetimi zhvillohet nga prokurorë të EULEX-it që veprojnë në Prizren dhe Pejë. Sot pritet të vendoset se a do t`u zgjatet apo jo masa e ndalimit.

Shefi i Task Forcës kundër korrupsionit arrestohet për korrupsion
Artikulli i shkruar nga Autori: Lajme. e postuar në Lajme, Lajmi i Ditës
Nazmi Mustafi
E publikuar më: 03 Prill, 2012 | 09:29 / komento
Pashk Mirashi nga Gjakova ka arritur ta dërgojë prapa grilave prokurorin special, Nazmi Mustafin, i cili një vit më parë e kishte arrestuar atë për korrupsion. Mirashi, ish-likuidator i Bankës Kreditore të Prishtinës, ka ofruar dëshmi për prokurorë të EULEX-it se i ka dhënë një shumë të majme parash ryshfet, shefit të Task Forcës kundër korrupsionit të themeluar me vendim të Hashim Thaçit, Nazmi Mustafi. Si pasojë e këtyre dëshmive ai është arrestuar në Prizren derisa policia e ka arrestuar edhe sekserin e tij nga Gjakova, Reshat Zherkën. Në kërkim ka shpallur vëllanë e tij, Xhelal Zherka, po kështu i dyshuar si ndërmjetësues për mbledhjen e parave për Mustafin. Arrestimin e shefit të Njësisë kundër korrupsionit e ka konfirmuar edhe EULEX-i dhe Policia e Kosovës në dy komunikata të ndara, por nuk kanë publikuar emrat e të dyshuarve.
Policia e Kosovës ka saktësuar se arrestimi është kryer nën dyshimin për vepra shpërdorim të detyrës ose autoritetit zyrtar, ushtrim i ndikimit, marrje dhe dhënie e ryshfetit. Sipas Policisë këto akuza lidhen me keqpërdorimin e pretenduar nga ana e një prokurori të Prokurorisë Speciale të Kosovës dhe të dy të dyshuarve të tjerë, të cilët pretendohet se kanë zhvatur shuma parash nga një i dyshuar në një rast. Bastisjet në tri lokacione në Pejë dhe Prizren kanë vazhduar deri në orët e vona të së hënës.
Mustafi prej vitit 2010 drejton njësinë kundër korrupsionit që kishte formuar kryeministri Hashim Thaçi. Ai ka pasur rastet më të mëdha të korrupsionit, shumica nga të cilat kanë dështuar ose kanë përfunduar me dënime me kusht siç ishte rasti i Jahja Llukës.
Pashk Mirashi ka pranuar të hënën në një bisedë të shkurtër nëpërmjet telefonit se i ka dhënë ryshfet Mustafit gjatë kohës sa ishte në procedurë hetimore.
...

http://tung.ch/shefi-i-task-forces-kunder-korrupsionit-arrestohet-per-korrupsion/

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen