Translate

Mittwoch, 30. Juni 2010

Geheimdienst Report SHIS, ueber die Drogen- Waffen und Geldwaesche Netzwerke in Albanien mit Hilfe Deutscher Politiker und mit der "Camorra" und “Ndragheta”

Deutsche Entwicklungs Politik auf dem Balkan, direkt mit der Top Drogen- und Waffen Mafia! Nichts Neues eigentlich, wenn man sogar Kriege deshalb fuehrt um seine Geschaefte taetigen zu koennen.
Ab Ende 1999, war Ilir Meta PM von Albanien, und wurde von der Joschka Fischer - Bodo Hombach Mafia (wie Andere) als Reformer verkauft, obwohl die Fakten klar bekannt waren, auch durch EU und BND Reports. Eine angebliche Entwicklungshilfe der besonderen Art, welche heute die Balkan Gerichte beschaeftigt, wobei die echten Drahtzieher, durch die korrupte Berliner General Staatsanwaltschaft geschuetzt werden. siehe Visa Skandal der Deutschen Botschaft, wo die BGS Unterlagen bei der Staatsanwaltschaft verschwanden. Damals wurden die Reste eine Rechts Staates in Albanien durch die Deutschen Lobbyisten, Berufs Verbrecher aus Berlin (siehe auch Mercedes, VW, Siemens Skandale im Balkan)! Ab 2000 erhielten die Al-Quida Leute, ja auch unter Ilir Meta, ihre Bau Genehmigungen in Tirana.
Part II, des Reports des Albanischen Geheimdienstes SHIS, an das Albanische Parlament.
Deutschland wird in der erneuten Ergaenzung des Albanischen Geheimdienstes, welche wichtige Rolle, die Deutsche Politische Mafia in Albanien, vor allem von Joschka Fischer, Rezzo Schlauch, Ludgar Vollmer, Bodo Hombach und um Gerhard Schroeder in Albanien auch mit der Entwicklungshilfe ab 2000 in Albanien spielte. Das Super Show Spiel der Deutschen Botschaft, mit dem Botschafter Peter Kiviet, kriminellen Diplomaten, wie Sabine Bloch, dem Staats Sekretaer Ludgar Vollmer im Auftrage auch der Italienischen Ndragheta, Camorro und Albaner Mafia wird beleuchtet. Super Aufbau Helfer, vor allem auch der Lobby Verband DAW, der eng mit der Deutschen Bau Wirtschaft, der Italienischen und Albanischen Mafia ein Show Spiel des Verbrechens in Albaniens ablieferte, nicht nur in der Visa Beschaffung. Eine besonders wichtige Rolle, spielen in der Geldwaesche, die Albanischen Baufirmen, wo man dann erneut bei den Kontakten des Lobby Vereines DAW ist und ebenso von Hochtief.
Wie der Report feststellt, ist komplett das Umfeld der Autobahn Durres - Tirana, ueber SHIAK (Deutsche Diplomaten besonders aktiv im Sponsering der Drogen Mafia), Kavaje, Vore (siehe Gerdec Kathastrophe im Betrugs Waffen Geschaeft des CIA) auch nach Fushe-Kruje, fest in Hand der Camorra, Ndragheta, wobei Berlinwasser und die Mafioese Entwicklungshilfe der GTZ, BMZ, mit Berlinwasser in der Mafia Hochburg Kavaje, wertvolle Aufbau Hilfe leisteten, wobei 30 Millionen Euro verschwanden. Rechtzeitige Warnungen, wurden von der korrupten Mafia Hampelmann Gestalten aus der BMZ Leitung in den Wind geschlagen.


Wasser Projekt fuer die Super Mafia in Raum Durres / Kavaje-Albanien u.a. mit Thyssen Rohren und Berlinwasser!
In Shengin, hat die Italienische Mafia in Cooperation mit der Albanischen Mafia, inzwischen bereits 20 Appartments Blocks errichtet. Ebenso wird im Report die Super Betrugs Projekte, wie weiterhin in der Bucht Generale erwaehnt, so erneut der Partner direkt in die Deutsche SPD und zu dieser Heidemarie Wieczorek-Zeul (SPD) und Usch Eid (Gruene) fuehrt. Verantwortlich Albin Yhillari, ein US - Albanischer Berufs Verbrecher, der eng mit der Prominenz der Durres Mafia und Tirana Mafia verbunden ist u.a. direkt auch mit Edi Rama. Die Warnungen u.a. auch durch das FBI, werden seit Jahren von der Deutschen SPD ignoriert und der Lobby Verein DAW und Co. verbreitet unveraendert vollkommen Wahrheiten und Fakten ueber Albanien. siehe unseren Bericht vor wenigen Wochen. Um diese DAW, Diplomaten Geschaefte mit der Albaner Mafia zu vertuschen und die Visa Besorgung, wurden praktisch fast alle damaligen Deutschen Investoren ermordet, mit Ausnahme von G.B. der ausser Landes fliehen musste (und heute von der Schweizer Justiz geschuetzt wird, vor den kriminellen Berliner Banden) und noch einer weiteren Person.
“Ndragheta”, në Shqipëri pas vitit 2000
30/06/2010
Financoi disa biznese ndërtimi me aktivitet në akset Tiranë-Durrës dhe Vorë - Fushë-Krujë
Organizata kriminale famëkeqe, “Ndragheta”, me qendër në zonën e Kalabrisë në Itali, ka qenë edhe është e pranishme në fushën ekonomike shqiptare, pasi dyshohet se ka ngritur dhjetëra biznese që merren me materiale ndërtimi. Nga të dhënat e SHISH-it dhe Prokurorisë së Përgjithshme, mësohet se rrjeti “Ndragheta” ka ardhur duke u forcuar gjithnjë e më tepër dhe ka zgjeruar aktivitetin ndërkombëtar. Ekspertë të akuzës thonë se kjo organizatë e ka shtrirë aktivitetin e saj në të gjithë Europën, ndërsa në Shqipëri është prezente pas vitit 2000, duke ndërtuar në akset rrugore kombëtare të vendit tonë mjaft biznese të rëndësishme që merren me përpunimin e materialeve të ndërtimit, një biznes që ka një xhiro vjetore qindra milionë euro dhe në Shqipëri këto biznese janë konsideruar të suksesshme, pasi kanë pasur çdo lloj mbështetje. Të dhënat e marra nga raporti i SHISH-it dhe nga dosjet hetimore të akuzës qendrore pohojnë se “Ndragheta” ka pasur celulën e saj në vendin tonë, me një rrjet të gjerë personash, kryesisht me lidhje familjare, që punonin për këtë organizatë kriminale dhe arrinin të kryenin trafikun e drogës dhe të armëve.
Dhjetëra operacione policore në Shqipëri dhe Itali janë ndërmarrë duke arrestuar vetëm “ushtarët” dhe “korrierët” e kësaj organizate, por në asnjë rast prokuroria shqiptare nuk ka mundur dot të zbardhë aktivitetin e tyre të pastrimit të parave. Kjo pasi, para vitit 2004, në Shqipëri nuk ka pasur një ligj “Antimafie”. Me “kopjimin” e këtij ligji nga modeli italian dhe me krijimin e Prokurorisë së Krimeve të Rënda ka pasur disa tentativa për sekuestrimin e aseteve kriminale edhe të organizatave mafioze italiane, por ligji është shfuqizuar vetëm pas tre viteve “jetë”, pas një vendimi unifikues të Gjykatës së Lartë.
Nga burime pranë akuzës qendrore deklarohet se pas vitit 2000 ka pasur dhjetëra shkëmbime informacioni midis prokurorisë dhe strukturave që merren me parandalimin e kërcënimeve shtetërore, si SHISH dhe institucionet e ekzekutivit, ku janë kryer një sërë masash për parandalimin e ushtrimit të aktivitetit kriminal të organizatave mafioze italiane. Krahas “Kamorras” që ka pasur si synim trafikun e drogës, në Shqipërinë e pas vitit 2000 ka hyrë fuqishëm edhe “Ndragheta”, duke arritur të kapë një nga trafiqet më fitimprurëse gjatë asaj kohe në Shqipëri, atë të trafikut të armëve. Duke qenë se vendi ynë kishte kaluar një periudhë tranzicioni, kujtojmë këtu trazirat e ‘97-ës si dhe shumë armë ishin në dorë të popullatës, organizata mafioze “Ndragheta” hyri fuqishëm duke rekrutuar dhjetëra shqiptarë dhe duke marrë në dorë këtë trafik midis dy vendeve. Pas disa viteve ekzistencë lindi ideja që këto para të fituara nga aktiviteti i paligjshëm të investohen për blerjen e magazinave shtetërore me çmime të lira, duke i privatizuar. Me ndërmjetësimin e disa politikanëve lokalë në Itali, por edhe me një suport politik në Shqipëri, ky rrjet hyri fuqishëm në Shqipëri, duke zaptuar disa troje në aksin rrugor Tiranë-Durrës, si dhe në aksin rrugor Vorë - Fushë-Krujë. Në këto vende ata ngritën disa fabrika dhe biznese për materiale ndërtimi të cilat presupozoheshin të ishin të suksesshme, duke parë që vendi ynë gjatë asaj kohe ishte në ndërtim e sipër.
Nisur nga kjo kërkesë e tregut, organizata kriminale arriti të hyjë në Shqipëri duke pastruar produkte të veprës penale dhe të ardhurat vjetore të vjela nga ky biznes i konsideruar si i ligjshëm në Shqipëri rezultuan efikase për drejtuesit e rrjetit në Itali. Për çdo vit fitimet rriteshin, ndërsa pagimi i taksave realizohej sërish me një skemë kriminale, aq sa shumë nga këto biznese deklaronin se nuk kishin fitim, duke shmangur në këtë mënyrë taksat e tatimit mbi fitimin, por duke marrë edhe fonde për mbajtjen e këtyre bizneseve më këmbë.
http://216.75.13.41/index/aktualitet/0b7e289127d100e8971b7d0fa205ebcb.html
Ekspertët
“Ndragheta”, në rrjet krimi i organizuar në Itali, që sa vjen e forcohet, kryen një veprimtari të paligjshme me vlerë prej miliarda dollarësh gjatë një viti kalendarik. Ekspertë të krimit dhe hetues italianë theksojnë se rrjeti “Ndragheta”, me qendër në rajonin jugor të Kalabrisë, ka ardhur duke u forcuar gjithnjë e më tepër dhe ka zgjeruar aktivitetin ndërkombëtar. Një raport i fundit i grupit kërkimor italian, “Eurispes”, thotë se kjo organizatë është e përfshirë në aktivitete nga më të ndryshmet, që nga trafiku i drogës dhe zhvatja e parave, në kontrabandën e armëve, prostitucionin dhe tani po angazhohet edhe në imigracionin e paligjshëm. Kërkimi zbuloi se “Ndragheta” është e pranishme dhe e fuqishme në Amerikën e Veriut, Kanada, Amerikën e Jugut dhe në Australi. Ajo vepron edhe në Europën Veriore e Lindore dhe është shndërruar praktikisht në një konglomerat të vërtetë biznesi. Një nga karakteristikat e saj është se penetrimi në këtë organizatë është tepër i vështirë, gjë që vështirëson marrjen e informacionit mbi mënyrën si operon ajo. Struktura e saj është thuajse ekskluzivisht e bazuar në lidhjet familjare.
http://216.75.13.41/index/aktualitet/0b7e289127d100e8971b7d0fa205ebcb.html
siehe auch Part I
6/28/2010
Secret Service SHIS, warnt in einem Parlaments Report, vor dem Ausverkauf der Kueste, durch die Russen-Italienische und Mafia aus Israel
Filed under:
SHQIP
Secret service reports warn that organised crime syndicates are investing in real estate on Albania’s coast.
http://www.albania.de/alb/index.php?p=2388
Die Geschaefte der besonderen Art, durch hoch kriminelle Banden aus Berlin und des Taxi Fahrers Joschka Fischer, was sich im Kosovo und Afghanistan fortsetzte.
Joschka Fischer
Weitere Artikel : alle 4 Artikel auch ueber Shengin verlinkt!
# “Ndragheta”, në Shqipëri pas vitit 2000
# Operacioni “Harem”, mafia mbyste klandestinë dhe kalonte drogë e armë
# “Ndragheta”, mbretëria e krimit që vlen miliarda dollarë
# Dyshime mbi mafien italiane për 20 banesa të blera në Shëngjin

aus albania 

FBI: Albanian mobsters 'new Mafia'

Partner dieser Berufs Verbrecher Clans: Deutsche Politiker, was Nichts Neues ist!

Die größte Gefahr für Europa: die US Mafia Clans: Gambino, Luchese, Genovese,

Tuesday, July 13, 2010


Albania, security news

Greece, in real alarm for the Greek community properties in Albania. Mafia, 100 million euros to buy properties with corruption methods


The Ionian coast, particularly Drimades, Himara, Lukovo and Saranda, are under mafia attack from Albanian, Kosovo and Russian mafia, to purchase real estate properties in Northern Epirus
.

The Greek national security services, are monitoring the Albanian institutions as how they are given property titles to the Ionian coast, on the verge of recording the properties of the Greek community, from Vlora to Saranda line.

A secret report on the risk of further properties of the Greek community in Albania, came from Washington, has set in motion the Greek government immediately concerning the future of properties of the Greeks in albania. Very reliable sources say that for SManalysis, the Greek Prime Minister Papandreou, has chaired a national security meeting, and one of the main themes have been tet situation in Albania wich is preparing to immovable properties of the Greek community in Northern Epirus.

The report contains detailed so state in which Albanian, Kosovo and Russian mafia, sported by the Albanian institutions including offices of propriety registration and the notary offices in the southern districts, especially in Vlore and Saranda.

According to the report, even there are top some Directors of The property general office registration from Northern epirus origin, the Mafia is supporting by structures of Albanian Secret Servise SHIK especialy by former chief Bashkim Gazidede.

Meanwhile, a scandalous way of proceeding to purchase the property and land in the southern coast, recently the government has alerted not only Greek but also from the U.S. Pan Epirotean Federation, their leaders are originally from Himara and Saranda.

According to the secret report, the Kosovo and Albanian mafia buy with high prices land outside of the market criteria, but also made under the illegal actions.

Meanwhile the Russian mafia, which is also be present was able to purchase real estate on the coast with the same style of corruption of officials of the office registrations. A report of the Albanian secret service, called as danger the Kosovo and the Russian mafia as a phenomenon of high risk for Albanian democracy.

It is not known yet exactly if the Berisha government is involved in a strategy of alienation of this dangerous process of properties but the Greek community is suffering under the Albanian national strategy, but sources say that the style of buying that property from Kosovo mafia resembles a scenario of Kosovo where Serbs have lost properties provided by the mafia in Kosovo.

But sources say that the bad economic situation of immigrants who are in Greece, has inspired the Kosovo and Albanian mafia sets up fund to purchase property that property in the coastal area to raise about 100 million euros, implicated on this case some exponents of associations of emigrants in Greece.

Meanwhile, under this scenario which is developing in Albania, over alls, the Greek Prime Minister Papandreou spoke closely with the chairman of the Albanian opposition leader Edi Rama in Athens.

A month ago, the Greek Foreign Ministry Droutsas, said that Greece is closely monitoring the problem of property to the Greek community in Albania and for each new cast would not stand indifferent about the last dangerous developments in southern Albania.  

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen