Translate

Donnerstag, 29. September 2011

Die Internationalen Terror und Drogen Netze, der Bajraktari und Bytyqi Brueder, im Auftrage des Salih Berisha Mafia und Krasniqi Clan / Brooklyn

Heute ermittelt direkt das FBI, Interpol und Geheimdienste, wie der kriminelle Albanische Ministerpraesident Salih Berisha, diese Verbrecher Kartelle aufbaute, u.a. mit Hilfe des Lobby Vereines AACL, krimineller US Politiker, wobei Senator Eliot Engel, eine besonders unsaegliche Rolle spielt und rund um die FBI Verhaftungen der Krasniqi Brueder und des Albanischen Staatssekretaers Almir Rrapo im Verbrecher Kartell des Ilir Meta.

Bajraktari, Bytyqi (berüchtigt als Verbrecher in Durres bis heute, auch rund um die Bar DRENCIA) eine Legende des Verbrechens. Die Bytyqi Brueder, hatten bekanntlich direkte Ausweise des US State departments) und wurden in Montenegro damals bei ihren Terror Operationen gefasst und ermordet. Beruechtigste Verbrecher, auch rund um andere US Verbrecher, welche nach Albanien flohen.

Das Welt Terrorismus Mafia Kartell, des US Senators Eliot Engel, mit Salih Berisha und seiner primitiv Tropoje Idioten Mafia


Rund um die Verbrecher Kartelle, des US Senators Eliot Engel, der Krasniqi, Bajraktari, Bytyci - Sahit Muja, Almir Rrapo - Ilir Meta Mafia, welche Weltweit operieren. Man nennt es dann Aussenpolitik!
15 years NATO Reports over the most criminal enterprise Albania: “Albanian politicians have signalled a rare willingness”
1.10.2011: Albania - Salih Berisha’ s partners: crimes, terrorist, top mafiosi
City investigators shut out of Rep. Eliot Engel’s illegal apartment building
BY Benjamin Lesser and Alison Gendar
JETA DHE VEPRIMTARIA ATDHETARE E KOMANDANT AHMET HAJDIN-BYTYQIT

Të nderuar organizatorë të këtij sesioni shkencor.

Vërtetë është nder i madh për mua që me jipet mundësia të kontribuoi sadopak për të ndriçuar kontributin e atdhetarëve të vendlindjes sime, Mirashit dhe të fshatrave përreth në mbrojtjen të trojeve tona nga Suedia ku jam degdisur bashkë me shumë bashkatdhetarë nga Kosova dhe trojet e tjera etnike. Sot para juve audiencë e nderuar do shpalos momente nga jeta dhe veprimtaria atdhetare e komandant Ahmet Hajdin-Bytyqit dhe bashkëluftëtarëve të ti.

Unë që nga fëmijëria kisha dëgjuar për burrërinë dhe trimërinë e komandant Ahmet Hajdin-Bytyqi duke filluar nga oda e tim ati e deri në Skandinavi. Kjo ishte arsyeja që unë të paraqitëm me këtë kontribut modest për këtë personalitet të rrallë. Mungesën e burimeve dokumentare jam përpjekur ta kompensojë me të dhëna gojore nga kujtesa historike e popullit të kësaj treve për birin e vet shumë të nderuar, komandant Ahmetin.

Për të shkruar diçka për këtë figurë të ndritur e atdhetare isha gjithnjë i nxitur dhe nga babai im, i cili me fliste vazhdimisht për komandant Ahmetin dhe bashkëluftëtarët e tij, që ishin njëherësh bashkëmoshatarë dhe bashkëveprimtarë të tim ati, që më kishte shtruar si një peng amaneti që të përpiqesha që të kontribuoi që figurat e tilla të mos i mbulojë harresa.

Viteve të fundit ka filluar të shkruhet për shumë veprimtarët e paepur të çështjes kombëtare, por kjo nuk ka mundur të përfshijë të gjithë ata që punuan dhe luftuan për trojet e të parëve, për Shqipërinë Etnike siç është edhe Ahmet Hajdin Bytyçi me shokë.

Ahmet Hajdini-Bytyqi u lind me 1899 në fshatin Mirash, komuna e Ferizajt. Rridhte nga një familje e mesme fshatare. Në kohën e Jugosllavisë së Vjetër ishte veprimtar i Lëvizjes çlirimtare. Pas kapitullimit të Jugosllavisë, përkatësisht gjatë Luftës së Dytë Botërore u angazhua për jetësimin e Shqipërisë Etnike. Ishte përkrah veprimtarëve më të shquar të Lëvizjes Kombëtare të anës së Ferizajt dhe më gjerë si Adem Selim-Gllavicës, Isuf Dubovës, Qazim (Sefë) Llugaxhisë e të tjerë. Luftoi me pushkë në dorë në mbrojtje të kufijve etnikë, por edhe kundër bandave çetnike që vepronin në brendi të territorit të Kosovës. Komant Ahmeti mori pjesë në luftimet për rrethimin dhe asgjësimin e çerdheve çetnike në Ferizaj dhe rrethinë. Ai nën komandën e Isuf Dubovës në kuadër të repartit të policisë vendore luftoi për shpartallimin e një grupi të rrezikshëm të çetnikëve në fshatin Gërbollë, ku u likuiduan 7 prej tyre. Në këtë përleshje pati humbje edhe pala shqiptare. U vra një vullnetar nga fshati Pojatishtë dhe u plagos një policë nga Shqipëria.

...
http://www.shqiperiaetnike.de/html/body_isuf_bajraktari.html

ZËRI I LIRISË

NGA ideja deri te lindja e “KOSOVËS SË LIRË”
Nisma për të hapur një radiostacion të luftës doli nga disa anëtarë të Shtabit të Përgjithshëm të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës. Rreth kësaj nisme janë angazhuar, zëdhënësi i SHP të UÇK-së, Jakup Krasniqi, ndërsa idenë e kanë përkrahur dhe kanë ndihmuar: Azem Syla, Hashim Thaçi, Rexhep Selimi, Ramë Buja, Fatmir Limaj, Salih Veseli, Naim Maloku e të tjerë.

Lidhur me themelimin e radios, qysh më 22 qershor të vitit 1998, Ahmet Qeriqisë bashku me Ramë Bujën, kanë biseduar në fshatin Negroc me zëdhënësin e SHP të UCK-së, Jakup Krasniqi.
Më 23 korrik të vitit 1998, Nezir Myrtaj dhe Ahmet Qeriqi takuan në Kleçkë zëdhënësin Jakup Krasniqi, me të cilin biseduan lidhur me krijimin e kushteve për aktivizimin sa më të shpejtë të mediumeve informative të SHP të UÇK-së.
Angazhimi rreth hapjes së radios është ndërprerë me rastin e ofensivave serbe të korrikut dhe gushtit të vitit 1998.
Në fillim të tetorit të vitit 1998 Ahmet Qeriqi u konsultua me Shaban Shalën, përfaqësues i Drejtorisë Informative të SHP të UÇK-së, dhe të dy angazhohen për të sjellë teknikën e shtypshkronjës në Rrafshnaltë, meqë ishin krijuar kushte për nxjerrjen e një informatori ditor. Pajisjet teknike të shtypshkronjës asokohe ndodheshin në Krasmiroc të Drenicës.
Teknikën transmetuese të Radios, Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së ia dhuroi pronari i radios Zërit i Kumanovës, këngëtari, Ismet Behxheti.
Angazhimin rreth mbartjes ilegale të transmetuesit 250 wat, miksetës dhe pajisjeve përcjellëse, pas peripecive disa mujore nga kumanova i kanë sjellë në selinë e SHP të UÇK-së në Divjakë, ushtarët: Mentor Hoxha, Basri Beka, Shaqir Shaqiri, Islam Berisha Bajram Jashari, Bekim Haxhiu e të tjerë. Teknika transmetuese fillimisht ka qenë vendosur në malet e Qyqavisë e prej andej u bart në Fshatin e Ri, në Rrafshnaltën e Berishës.

Në nëntor të vitit 1998, bëhen përpjekjet e para për të vendosur antenën në Fshatin e Ri dhe për të filluar transmetimi më 28 nëntor të vitit 1998. Për shkaqe objektive u shty data e fillimit të hapjes. Në përpjekjen e parë për ta vendosur antenën, në Fshatin e Ri, Blerim Peja ka qëndruar së bashku me Xhevdet Gashin më 25 e 26 nëntor 1998, me ç rast kanë biseduar me komandant Musa Jasharin për vendosjen e antenës së Radios.
Në dhjetor të vitit 1998, Shtabi i Përgjithshëm i UÇK-së vendos të themelojë radion e cila do të quhet “Kosova e lirë” dhe Agjencinë e lajmeve “Kosovapres”, dy institucione informative të UÇK-së. Përgjegjës për radio u caktua, Ahmet Qeriqi, ndërsa për agjencinë, Berat Luzha..
.....................
Blerim Peja, Behxhet Krasniqi, Sheqir Zeneli, Xhevdet Gashi, Hilmi Ramadani, Selatin Qeriqi, Naim Ymeri, Vehbi Zeqiri, Nuhi Bytyçi, Abaz Zeka, Naim Bujupi, Fatmir Xhelili, Mustafë Gara, Zenel Kastrati, Nazmi Iballi, Fadil Berisha, Esat Brajshori, Hasan Gashi, Shaban Hoxha, Rauf Dhomi, Efraim Kastrati, Vijon Peja, Enver Kelmendi, Bedri Rama, Emin Olluri, Mehmet K. Berisha. Shyqri Galica, Agim Berisha, Sheremet Krasniqi, Ramadan Rizani, Heset Hamdiu Vehbi Qeriqi, etj.


Bashkëpunëtorët dhe korrespondentët nga zonat operative:
Zona Operative e Drenicës:

Gani Koci, Murat Musliu, Tahir Desku, Destan Bajraktari.

Zona Operative e Pashtrikut:

Besim Baraliu, Ilaz Kadolli, Xhavit Bajraktari (dëshmor i kombit), Selatin Qeriqi, Naim Imeri, Fadil Bajraktari, Ajete Zogaj, Naim Bujupi, Arbanë Qeriqi etj.  

http://radiokosovaelire.com/?nav=2

http://www.beepworld.de/memberdateien/members/pashtriku/Galeriauck/UCKneaksion/vullnetarengaperndimidurres.jpg
Die Null Ausbildung Idioten Truppe, damals in Durres, bei Ankunft mit der Faehre, wo oft Agim Ceku, direkt anwesend war.


"Atlantik Brigade" by Ambassador William Walker

Balkanblog: Wieder ein US Terrorist des "Atlantik Battallion" aus ...

Balkanforum Balkanblog.org » Blog Archive » The Terror UCK - KLA ...

Diese Albanischen Gangster hatten Ausweise des US Statedepartments und Drogen- Waffenhandel wurde im Balkan, genauso wie Embargo Bruch und der Frauen Handel direkt vom US Statedeparment und dubiosen dem CIA Verbrecher Georg Tenet angeschlossene Verbrecher organisiert. (Georg Tenet der erbärmliche CIA Chef, hat heute Angst das er angeklagt wird in den USA und war in der Albanischen Hafenstadt Himari geboren und griechischer Abstammung)!

nur noch im cache zu finden, weil der Berufs Verbrecher Josef DioGuardio, seine AACL Website saeuberte!

bytyqi | Albanian American Civic League

blog.aacl.com/?s=bytyqi - Cached
Sefedin Bajraktari: Judge, High Court for Infractions, Dragasu ... Becir Bytyqi: President, Communal Tribunal of Vucitrnu ...... UÇK ishte “grup terrorist”. ...

EU-Report Says Kosovo PM Hashim Thaci: Head of Organ Ring 
Paten der Super Mafia: Joschka Fischer, Jo Biden, Blair: und die SPD-FES Mafia um Martin Schultz, Gernot Erler, Christoph Zöbel.
coe
Dick Martys Bericht an den Europarat
Committee on Legal Affairs and Human Rights
Inhuman treatment of people and illicit trafficking in human organs in Kosovo*
Draft report
Rapporteur: Mr Dick Marty, Switzerland, Alliance of Liberals and Democrats for Europe

Gerade wurde der Mafia Boss Arjan Selimi, erschossen, der zu diesen Welt weit operierenden Kartells gehoert, welche u.a. mit US Autos und Booten, Kokain Import nach Durres in Albanien betreiben, wie das FBI berichtet.


Sokol Kociu: sein guter Freund Drogen Boss: Moerder Arjan Selimi und Freund von “Inis Gjoni” wurde in Tirana erschossen


Arjan Selimi, der eigentlich in Haft sein sollte, wurde in Tirana erschossen. Lebensgefaehrte, von der”Bar Dame”, wie man das im Balkan nennt, von der prominenten In
Arjan Selimi mordete,  mit der Kalishnikov und wurde 2004 verhaftet. Sogenannte Prominente aus dem Show Gewerbe, gehoeren praktisch alle der Albaner Mafia rund um Clubs, Bars, Drogenhandel etc.. Er gehoerte, wie Dritan Dajti, zum Verbrecher Kartell des Sokol Kociu, welche ja bestens mit Hilfe der Deutschen Mafia mit neuen Identitaeten, dank Joschka Fischer und seinem Staatssekretaer Ludgar Vollmer ausgestattet wurden und mit Geschaefts Visa. siehe Visa Skandal der Deutschen.
Praktisch, konnten sich wie bewiesen, die Prominenz und Moerder, Drogen Bosse, bei der Mafia Null Funktion Regierung des Salih Berisha, ihre Freiheit gegen Geld erkaufen. siehe wikileaks und alle Details, um welche Personen und Verbrecher Clans, es geht.
In Tirana wurde der Super Mafiosi Arjan Selimi hingerichtet, der 2007, an die USA ausgeliefert werden sollte, aber unter neuen Albaner Pass, natuerlich Immunitaet hatte, mit dem Salih Berisha Drogen Kartell, wo ja Sokol Kociu, bis zu seiner Verhaftung in 2001, die Top Rolle, auch fuer die Mafia PD Partei des Salih Berisha spielte. siehe: Sokol Kociu, Berbella und Frederik Durda
Prominenten Killer und Kokain Boss Arjan Selimi (Armando Andoni - Freund von “Inis Gjoni”) , wurde in Tirana hingerichtet

Auch unter Brooklyn Mafia bekannt, welche auch direkt bei Durres illegale Immobilien haben und in die Zirkel um Dritan Dajti und “Lul Berisha” auch gehören. Der CIA und seine Drogen Kartelle!
Typisches US Mafia Auto in diesem Fall von der Tetova Super Mafia in Durres” Auto Nummern Schild “The best of America”

selbe Nummern Schilder!

Lefter Koca, der illegale Bau Genehmigen im Schloß Park gab und auf Antiken Grunde. Sein Appartment Block direkt auf der Öffentlichen Strand Promenade und gegenüber dem Museum gebaut, baute er illegale auf der Promenade und natürlich mit gefälschten Grundstücks Urkunden von einem Kosovaren, was gar nicht möglich ist. Kein Kosovo hat alten Grund Besitz in Durres, und an der Stelle, war 1939 noch das Meer!
US Mafia Patrons_ Senator Eliot Engel and Joe DioGuardi Tied to Muslim Terror Group
The best friends of the drug, money laundering Mafia in USA and the Bin Laden group, with Dana Rohrbaacher, John McCain, Wesley Clark. FBI - Interpol_ over the world terrorism mafia group of US Senator Eliot Engel, with Salih Berisha, Bajraktari, Bytyci - Sahit Muja 15 years NATO Reports over the most criminal enterprise Albania_ “Albanian politicians have signalled a rare willingness” balkan-spezial.blogspot.com
from

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen