Aleanca e majtë në pikëpyetje pas zgjedhjeve të 21 qershorit. Paralajmërohen analiza të thella për Shkodrën, Kukësin, Lezhën, Pogradecin dhe Mallakastrën E majta është përfshirë nga gjuetia e shtrigave...