Translate

Donnerstag, 16. Juli 2009

UCK Veteranen werfen Bombe gegen das Parlament im Kosovo

Die Berufs Mörder aus der Terroristen Vereinigung UCK - KLA, denken, das man einige Jahre seine kriminellen Geschäfte mit UNMIK Bezahlung führen konnte und das Mafiöse System des TMK - KPC auf ewig weiter geht.

Jetzt wünsche diese Leute, Aufnahme in die Kosovo Mafia Polizei, oder in die neue Militär Formation KSK.
Tensionohet protesta e veteranëve, bomba molotov në oborrin e Kuvendit
(Dërguar më: 16/07/09) Është tensionuar protesta e veteranëve të ish Ushtrisë Clirimtare të Kosovës të cilët shprehin pakënaqësi ndaj mospërkujdesjes së institucioneve shtetërore për ta. Rreth orës 15:00 veteranët kanë hedhur bombë molotov në oborrin e ndërtesës së qeverisë dhe të Kuvendit. Lajmi bëhet i ditur nga zëdhënësi i policisë së Kosovës.

PRISHTINE- Revoltohen veteranët e ish Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, të cilët kanë hedhur bomba molotov në oborrin e godinës se qeverisë së Kosovës dhe në oborrin e kuvendit. Protesta e veteraneve ka qënë fillimisht paqësore. Por me pas gjithcka është tensionuar. Zëdhënësi i Policisë së Kosovës, Besim Hoti, tha se në oborrin e kryenministrisë janë hedhur edhe dy mjete të tjera të dyshuara, lloji i të cilave po përcaktohet nga ekipet speciale të KFOR-it.
...............

http://www.balkanweb.com/sitev4/newsadmin/preview.php?id=40110

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen