Translate

Freitag, 25. September 2009

Wieder ein US Terrorist des "Atlantik Battallion" aus dem Kosovo verhaftet: Betim Kaziu,

Es wimmelt geradezu von Albanischen Terroristen und Drogen Bossen, wenn man sich mal etwas näher mit der Geschichte befasst. Die Albanische Mafia, mit US Pass ausgestattet, gehört zum ordinärsten Verbrecher Tum Hier sei zu erwähnen, das der Bruder (Osli Rama) von Edi Rama, direkt bei der Verbrecher Organisation des Georg Soros arbeitet, welche seit Jahrzehnten für den Drogenhandel, Geldwäsche, Waffenhandel und enormen Betrug steht.

An Albanian Accused in US of Helping Terrorists

Pristina | 25 September 2009 | Petrit Collaku
 
New York
New York
A US citizen of Kosovo Albanian origin is charged with conspiracy of committing murder in a foreign country and conspiring to provide material support to terrorists, Kosovo media report.

Betim Kaziu, 21, who was born and raised in Brooklyn, New York, was arrested in Kosovo last August by Kosovo police and extradited to the United States this week.

The Brooklyn Federal Court indictment claims that Kaziu made repeated attempts to buy weapons and tried to join a terrorist group linked to Al Qaeda.

Kaziu pleaded not guilty and was ordered to be held without bail. If convicted, he could face life in prison.

Following the arrest in Kosovo, the police found two Kalashnikovs, five hand grenades, 235 pieces of ammunition, a hunting rifle and a lap top computer at the house where Kaziu was residing in Prizren, Kosovo. Another person was arrested the same day.

"This case is a textbook example of a successful international effort to investigate and apprehend those who would engage in terrorist acts and pre-empt their plots," said Benton J. Campbell, US attorney for the Eastern District of New York. "We will spare no effort in this pursuit."

Campbell said the government of Kosovo, the U.S. State Department, and Justice Department's Office of International Affairs were involved in the investigation.

Bereits 1995 bei Interpol dokumentiert: Hashim Thaci und R. Haradinaj ist von Bin Laden finanziert

siehe Bereits 1995 bei Interpol dokumentiert: Hashim Thaci und R. Haradinaj ist von Bin Laden finanziert

 

Daut Kadriovski: Tarn Name Mehmet Haidini und die Albanische Muslim Mafia

Tuesday, July 01, 2008


ALBANIAN MUSLIM MAFIA RUNS INTERNATIONAL STOLEN CAR RACKET THAT FUNDS TERRORISM OUT OF NY & NJ DOCKS TO DUBAI UAE FOR RESALE.

Muslim Albanian gangs, are replacing the Italian mafia as the organized crime outfit in the US, shipping stolen cars from the docks of NY to Dubai UAE in support of terrorism, run by Daut Kadriovski (photo)

Daut Kadriovski aka Mehmed Haidini the reputed boss of one of the 15 Families, embodies the tenacity of the top Kosovar drug traffickers. A Yugoslav Interior Ministry report identifies him as one of Europe's biggest heroin dealers, and Nicovic calls him a "major financial resource for the KLA." Through his family links, Nicovic says, Kadriovski smuggled more than 100 kilos of heroin into New York and Philadelphia, in 1993 he headed for the United States (New York City), where it's believed he continues to operate. Daut Kadriovski's contacts include Albanians living in the Bronx, they had been coordinating their plans from such social hangouts as the Besa, Two Star and Gurra cafes, and across New Jersey, he is wanted in 12 European countries. See FBI Report here on Albanian Mafia or Albanian Organized Crime (AOC).

http://balkan-spezial.blogspot.com/2009/09/daut-kadriovski-tarn-name-mehmet.html


Freispruch der angeblichen Bytyqi Mörder, Mitglieder der UCK Terror Organisation “Atlantik Brigade”


3 Extrem Verbrecher der UCK Atlatik Brigade, welche 1999 illegal in Montenegro die Grenze überschritten, verschwanden damals spurlos. Vor wenigen Tagen, wurden die in 2007 gefundenen Überreste, nun in den USA, durch die Lobby Hintermänner des Drogen Handels und Terrorismus beerdigt.


The funeral of the Bytyqy brothers (FoNet archive)
The funeral of the Bytyqy brothers (FoNet archive)
Praktisch Zeit gleich, wurden 2 Serbische Polizei Offiziere, frei gesprochen.
Freispruch für die Ermordung der Bytygy Terroristen im Auftrage von Allbright

 Bin Laden Partner Hashim Thaci, als Partner der NATO
 

2 Kommentare:

 1. http://www.liveleak.com/view?i=219_1244308697 - Kosovo War Crimes

  The Kosovo Liberation Army (KLA, UCK, OVK) abducted civilians in Kosovo who were then mistreated and in some cases killed, a BBC investigation has found. Kosovo Serbs, ethnic Albanians and Roma were among an estimated 2000 who went missing, both during and after the war in Kosovo.

  BBC's 'Crossing Continents' uncovers disturbing evidence of atrocities by the Kosovo Liberation Army (KLA) during and after the Kosovo War ten years ago. The headlines about the war have consistently focused on Serb war crimes against ethnic Albanians. However, after a five-year investigation, Crossing Continents can now reveal another side to the conflict which the world was not meant to see. Using documents and recorded interviews he has been gathering since 2004, reporter Michael Montgomery reveals what happened after the Nato bombing stopped and the Kosovar refugees began returning to their homes. Little has so far been established of the hundreds of Serbs and other non-Albanians who remain unaccounted for after the war. Through painstaking examination of the evidence, Michael shows for the first time how some of them met their death and where their remains could be buried. It is a story of abduction and murder, but this time most of the victims are Serbs, and the allege!
  d perpetrators Albanian, members of the KLA. He examines how it was that many of these kidnaps and murders took place under the noses of Nato and the United Nations, who were already in Kosovo when the abductions took place.

  Michael travels to Western Kosovo, and from there over the border into Albania, following the route along which it is said hundreds of kidnapped men and women were taken to die. He journeys into Northern Albania, where it is believed that Serbs and others were held at secret camps, and where they were tortured and, in many cases killed. But some might say those killed within the secret camps were the lucky ones. In the countryside a few kilometres outside the town of Burrel there is a house where in 2004 a UN forensic science team conducted a search. Michael was one of only two journalists allowed to be present during the two-day operation. The aim of the search was to seek evidence to support claims that the KLA took several dozen hostages there to have their vital organs removed for sale before they died. According to documents seen by Crossing Continents, the findings of the forensic experts were of significant interest. That view is supported in the programme in an exclu!
  sive interview with the UN's former top forensic scientist in Kosovo, who took part in the examination of the house. He supports the allegation that material from the investigation was destroyed by the UN War Crimes Tribunal.

  Text credit: http://kitmantv.blogspot.com

  AntwortenLöschen
 2. Trimat e mençur të UÇK-së
  » Vendosur: 24/01/2010 - 10:56
  • Arben Kallamata

  Shqipja ka boll përcaktues për të përforcuar mbiemrin trim. Trim i marrë, trim i çartur, trim i krisur, trim i rrallë, trim mbi trima , janë togfjalësh të rëndomtë. Megjithatë, rrallëherë e gjen fjalën “trim” të lidhur me mbiemra si i mençur, i zgjuar, i mprehtë, i edukuar, me shkollë. Duket sikur në mendësinë e shqiptarit trimëria dhe mençuria janë të papajtueshme.
  Me të tilla mendime nisa të lexoj librin “Shqiptaro-Amerikanët e UÇK-së - Kronikë e Batalionit “Atlantiku” të Uk Lushit. Ukën e njihja pak – patëm biseduar nja dy herë në telefon; kemi shkëmbyer disa emaile; si edhe i kisha lexuar disa shkrime, gjithsesi duke krijuar përshtypjen e një djali inteligjent, të shkolluar dhe me humor. Ndërkohë, fakti që ai i ishte bashkuar batalionit “Atlantiku” të shqiptaro-amerikanëve të UÇK-së, tregonte se ishte edhe trim. Nisa ta lexoj kronikën e tij pikërisht me kureshtjen për të zbuluar se si do të përpuqeshin këto dy cilësi.
  Nuk m’u deshën shumë faqe lexim për t’i dhënë përgjigje pyetjeve të mija. Që në pjesën e parë krijova mendimin se ky libër duhet të jetë pjesë e leximit të detyruar për nxënësit e shkollave tetëvjeçare dhe të mesme, kudo që jepet mësim shqip. Kur mbarova së lexuari librin, ky mendim më ishte kthyer në bindje.
  Libri i Uk Lushit flet për një lloj të ri, modern, të trimit shqiptar – për njeriun e shkolluar, inteligjent, më së miri të edukuar, që jeton ndoshta në metropolin më të rëndësishëm të botës, që flet dy-tre gjuhë pa vështirësi dhe që, në çastin e caktuar, me gjakftohtësi, me arsyetim krejtësisht të kthjellët, pa emocione boshe, arrin në përfundimin se është koha të lërë gjithçka pas, të sakrifikojë çdo gjë dhe të rrëmbejë armët për të mbrojtur gjënë më të shtrenjtë, atë që vetëm ai mund ta mbrojë.
  Një nga befasimet e para duke lexuar këtë kronikë të shkëlqyer ngjarjesh përreth dhe në brendësi të luftës për çlirimin e Kosovës në pranverën e vitit 1999, për mua ishte pohimi i Lushit se ai e sheh veten si pacifist. Duke e parë edhe vetë veten si të tillë (kundërshtar i dhunës dhe luftës si mjet për arritjen e një qëllimi) isha dyfish kureshtar të mësoja se si do t’ia justifikonte vetes Lushi rrëmbimin e armëve dhe vajtjen në luftë. Arsyetimi praktik dhe filozofik i tij është për t’u admiruar. Por jo thjesht arsyetimi. Edhe gjithë rrjedha e veprimeve të tij përgjatë ngjarjeve të përshkruara në libër bëhen dëshmi të palëkundshme të vërtetësisë, sinqeritetit dhe vlefshmërisë së këtij arsyetimi. Meritë e veçantë e librit është se Lushi as sforcohet dhe as e merr mundimin të argumentojë ose t’i dalë në mbrojtje arsyetimit të tij. Përkundrazi, në rrjedhën e kronikës së tij ai e shtjellon gjithçka natyrshëm, në mënyrë logjike dhe bindëse.
  Ditari të rrëmben që në kapitullin e pare me bisedën telefonike nga Nju Jorku me familjen në Prishtinë, një bisedë me pyetje e përgjigje në dukje nga më të rëndomtat, por që shprehin thelbin e një drame të vërtetë emocionale dhe intelektuale. Ukë Lushi e përmbledh të gjitha pa stisje, aq sa të krijohet përshtypja se ai nuk është aspak i vetëdijshëm për forcën e thjeshtësisë së tij. Mjaftojnë dy fjalë të thëna nga motra në telefon, mjafton një heshtje dhe ngurim, një pauzë apo ndërrim bisede nga ana e nënës, që t’i japin kronikës ngarkesën e duhur për të justifikuar plotësisht vendimin për t’iu bashkuar UÇK-së...

  http://www.panorama.com.al/index.php?id=37446

  AntwortenLöschen