Translate

Sonntag, 17. Januar 2010

Die Überschwennungs Kathastrope in Nord Albanien


  Viele Fotos und Videos, der Jahrhundert Flut.Auch die Diplomaten Elite, wie Helmut Lohan, der US Botschafter Withers und der Staatspräsident Bamir Topi sind vor Ort.


Të dhënat për tre HEC-et mbi kaskadën e Drinit
Ministria e Ekonomisë dhe Energjetikës thonë se nga të dhënat deri në orën 08:00 të ditës së sotme, niveli në liqenin e Fierzës është 289.89, duke iu rikthyer kështu plotësisht normalitetit, pasi pika maskimale e tij është 296 metra. Prurjet në këtë ujëmbledhës janë 350 metër kub për sekondë
Shkodra pas përmbytjeve, ende asnjë shifër për dëmet
Përmirësimi i situatës jo vetëm në zonat e përmbytura të qarkut të Shkodrës i lë vendin fazës tjetër, asaj të rehabilitimit. Një grup ekspertësh nga BB do të nisin që javën e ardhme për të vlerësuar dëmet e shkaktuara nga uji. Ne lagjet periferike ujrat e zeza derdhen mbi rruge. Ministri Basha keshillon konsumimin vetem te ujit te ambalazhuar. Dezinfektohen zonat ku ka pasur ngordhje te kafsheve.
» Të dhënat sot për tre HEC-et mbi kaskadën e Drinit
» Tkurret harta e përmbytjeve, ndërpriten shkarkimet
» Permbyjtet ne Mal te Zi, qeveria 200 mije euro ndihme
» Bashkia e Tiranës, 40 milion lekë për zonat e përmbytura
» Uidhers: SHBA 50 mijë dollarë për zonat e përmbytura
» Topalli me krerët e komunave të Tiranës shpërndajnë ndihma në veri
» Përmbytjet, emigranti sjell një furgon me ndihma për banorët
» Përmbytjet, deputetët socialistë shpërndajnë ndihma
FOTO | FOTO | VIDEO | FOTO | FOTO | FOTO | VIDEO | VIDEO | FOTO | VIDEO | VIDEO | FOTO | FOTO | VIDEO | KOMENTO (495)

Topi e ambasadorët takim me banoret në komunën Ana e MalitPresidenti Bamir Topi dhe ambasadori amerikan John Withers, ambasadori i Komisionit Europian Helmut Lohan, ambasadori spanjoll Montobio, vendi i të cilin mban presidencën e rradhës së BE, kanë inspektuar komunën Ana e Malit, e cila eshte e permbytur prej 2 javesh. Zoti Topi, e ambasadorët kanë zhvilluar një takim me banorët si dhe efektivë të Forcave të Mbështetjes Rajonale të Shkodrës.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen