Translate

Freitag, 3. September 2010

In Griechenland, wurde ein grosses Waffen Lager ausgehoben, was wohl aus Albanien im Jahre 1997 stammt


Greece: Weapons cache linked to 1997 Albania uprising discovered buried

THESSALONIKI, Greece - Police in northern Greece say they have discovered a cache of weapons believed to have been looted from army depots in neighbouring Albania during a 1997 uprising in that country.
A statement Thursday says four automatic rifles, three machine-guns, 14 grenades, and more than 18,000 bullets were found buried in a remote area near Greece's border with Albania.
The weapons, discovered Wednesday, had been covered in grease to prevent rust.
The 1997 uprising occurred after the collapse of popular investment schemes in post-Communist Albania. Tens of thousands of weapons were looted when outraged Albanians overran military bases throughout the country.
03 Shtator 2010 - 09:19 | Shqiperi

Selanik, zbulohet arsenal armësh, u vodhën në depot e '97

SELANIK- Policia në veri të Greqisë thotë se kanë zbuluar një arsenal armësh të cilat besohen se janë vjedhur nga depot e armëve shqiptare kur u hapën gjatë trazirave të 1997.

Në një deklaratë për shtyp të policisë, të publikuar dje, ( e enjte) thuhet se janë gjetur 4 pushkë, 3 automatikë, 14 granada dhe më shumë se 18 mijë fishekë u gjendën të groposura në një zonë të largët të Greqisë në kufi me Shqipërinë.

The Associated Press shkruan se armët që zbuluan të mërkurën ishin mbuluar me graso për të parandaluar ndryshkun.
(s.g/Balkanweb)

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen