Translate

Donnerstag, 29. Oktober 2009

In Albanien boykotieren 2 Task Force Staatsanwälte die General Staatsanwältin Ina Rama

Diziplin kennt man in Albanien sowieso nicht und die 2 Staatsanwälte, wollen ihre privaten Geschäfte mit der Politik machen

Task force, “bojkotohet” Ina Rama
29/10/2009 15:00

Task force, “bojkotohet” Ina Rama
Gjashte muaj me pare, perpara zgjedhjeve prezantimi i nismes per ngritjen e grupeve ‘task force’ qe do te sherbenin ne luften kunder korrupsionit pati mbledhur ne nje tryeze te gjithe drejtuesit e njesise se perbashket hetimore.

Pervec pranise se dy prokuroreve Arben Kraja dhe Sokol Stojani te njohur si kryehetuesit e dosjeve me te bujshme te koheve te fundit, ajo e ish ministrit te Transporteve, Lulezim Basha dhe e ish ministrit te Mbrojtjes, mungonin ne kete takim te njesive te perbashketa Task Force perfaqesues nga Ministria e Brendshme, Ministria e Financave, Sherbimi Informativ, Kontrolli i larte i Shtetit dhe Inspektoriati i Larte i Deklarimit te Pasurive.

Keta perfaqesues ne fakt ishin te pranishem gjashte muaj me pare kur memorandumit te i bashkepunimit mes institucioneve ju vendosen firmat e drejtuesve.

Megjithate prokurorja e Pergjithshme, Ina Rama foli para prokuroreve te njesive task force ne rrethe me gjuhen e bashkepunimit.

Zonja Ina Rama u beri apel prokuroreve qe te jene te kujdesshem dhe te vemendshem gjate mbledhjes se materialeve hetimore, sepse sikurse shtoi ajo, korrupsioni eshte i sofistikuar dhe jo sikurse krimi ordiner.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen